Om oss

OM OSS

Vilka är vi

OCH VARFÖR EN BUTIK?

Vi är en grupp konsthantverkare och konstnärer som har en butik tillsammans  i vackra Öregrund. Där hjälps vi åt att bemanna och fylla hyllorna med våra handgjorda och egendesignade  saker. Hantverket i Öregrund är en sommarbutik och det kan också hända att vi har öppet  andra tider på året.

I år (2023) har vi öppet  18 maj- 20 maj, 27 maj, 3 juni och 10 juni.  Sedan har vi öppet varje dag 17 juni - 20 augusti. Efter det har vi även öppet 26 augusti.


Vi kommer från olika platser i Sverige, både långt ifrån och nära Öregrund. Det finns även en medlem från Finland. Vi har alla något gemensamt. Vi skapar och tillverkar. Vi syr, sågar, drejar, tovar, slipar och målar. Vi gör alla någonting som vi vill visa på bästa sätt här i vår fina butik. Läs mer om oss på sidan Medlemmar


Vår lokal på Strandgatan 8 bär på mycket historia och har en gedigen karaktär. De två väggmålningarna vittnar om att  butiken en gång  har varit  en bank. På det viset  blir det  en charmig blandning av nytt och gammalt, med våra nya och egenhändigt gjorda saker på hyllorna , i en äldre byggnad.


Hjärtligt välkomna in!